Tarief

Activiteiten en bijbehorende tarieven.

Vertalingen
U bent van plan contacten over de grens te leggen, maar zit met de taalbarriere? DaCampo vertaalt uw brieven en formulieren, maar ook uw website en webshop snel en vakkundig naar Engels of Duits. Andere talen in overleg. Het gehanteerde tarief voor vertalingen is 0,19 ct/woord ecxl. btw.

Administratieve Ondersteuning
Bent u op zoek naar een administratieve kracht om u even door een wat drukkere periode heen te helpen of wat achterstand weg te werken? Misschien zoekt u tijdelijke vervanging van een secretaresse of telefoniste? DaCampo bespreekt samen met u de werkzaamheden en het daarbij behorende tarief.

Database bewerken/updaten
Een klantendatabase bijhouden en opschonen is vaak een klusje wat blijft liggen. Heel jammer als je bedenkt hoeveel werknemers gebruik maken van deze gegevens en de irritatie als blijkt dat de gegevens niet meer kloppen. DaCampo kan deze klus van u overnemen, hetzij een jaarlijkse opschoning of het meer regelmatige bijwerken van de gegevens. DaCampo is bekend met diverse software pakketten voor klantendatabases.

Het tarief voor deze service bedraagt € 39,50 per uur, excl. btw.

Notuleren / Transcriben
U bent bestuurslid van een lokale sportclub en zoekt voor de jaarlijkse ledenvergadering iemand die kan notuleren. Een telefoontje is genoeg en DaCampo verzorgt uw notulen snel en accuraat.

Het uurtarief voor notuleren bedraagt € 37,50 per uur, excl. btw.  Dit betreft de uren van de vergadering met daarbij komende uren voor het uitwerken.

Ad hoc assistentie
Het kan natuurlijk voorkomen dat u met spoed iemand nodig heeft omdat er iemand uitgevallen is voor een paar uurtjes of een dag. Geen nood, u kunt DaCampo altijd vragen om hulp.

Ad hoc tarief: € 55,– per uur, excl. btw.


Virtual Assistant

Wij bieden u de mogelijkheid om DaCampo als virtual assistant in te huren voor een contractprijs per maand a € 395,– excl. btw, waarvoor u 8 uur support krijgt. Voor specificatie van de diensten: zie de pagina Virtual Assistant.
Regulier uurtarief : € 47,50,– per uur, excl. btw.DaCampo staat graag open voor een vrijblijvend gesprek. Neem gerust contact op via onze contactpagina.


DaCampo – Brigitte de Veld, Dijkgraaf 43, 3648 KB Wilnis Tel: 06 20 861 530 – e-mail: brigitte@dacampo.nl